timeline_pre_loader

1998

Na vele jaren ervaring in de hout-en aluminiumschrijnwerkerij, richtte Martin Meeussen in 1998 de éénmanszaak Meeussen Vliegenramen op. Het eerste jaar lag de nadruk op eigen fabricatie en montage van vliegenramen (dit gebeurde toen allemaal nog in een garage), maar al snel werd het productgamma uitgebreid met zonwering en rolluiken.

2003

Enkele jaren later, in 2003, was er al een zeer mooie basis gelegd en stapte zoon Joris mee in de zaak. De éénmanszaak werd bvba en de eerste werknemers werden aangenomen. Andere zelfstandigen konden voortaan ook hun vliegenramen bestellen bij de nieuwe opgerichte groothandel, Eosol genoemd. Er kwam een volwaardig productassortiment uitgebouwd in alle soorten vliegenraamsystemen, zonwering, rolluiken en decoratie, met andere woorden alle toebehoren bij ramen en deuren.

2014

In 2014 werd de zaak overgenomen door Joris Meeussen onder de noemer Meeussen Montage, ondertussen uitgegroeid tot een KMO met meer dan 20 mensen in dienst. De firma was in tussentijd ook van de veel te kleine geworden garage verhuisd naar een nieuw bedrijfspand van circa 2500 m2 groot met bijhorende toonzaal.

2016

In 2016 werd er sterk geïnvesteerd in bijkomende infrastructuur: uitbreiding tot 3000 m2, een eigen poederlakkerij, nieuwe showroom en kantoor, nieuwe machines en extra mensen. Dit allemaal om onze klanten nog een betere service te geven en om te vernieuwen.

Zijn er acties? Dan houden we u op de hoogte!

[vc_mailchimp list=”2dbc36a0a6″]
[vc_mailchimp_email_field placeholder=”Uw mail” width=”100%”]
[vc_mailchimp_submit_button text=”Schrijf me in” outlined=”yes” text_color=”#ffffff”]
[/vc_mailchimp]