• Speciale klassieke zonwering

  Uitvalschermen met oog voor design

Meeussen Uitvalschermen

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze uitvalschermen. Deze elegante toevoegingen bieden koelte en comfort op zonnige dagen en beschermen uw interieur tegen UV-stralen en verblinding. Dankzij hun strakke design en hoogwaardige materialen integreren ze naadloos met uw architectuur.

Uitvalschermen: Functionele Schaduwoplossingen voor uw Ramen

Uitvalschermen zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar effectieve zonwering met een klassieke uitstraling. Deze schermen zijn speciaal ontworpen om direct zonlicht te blokkeren en tegelijkertijd een aangename temperatuur binnen te behouden. Ze zijn praktisch en esthetisch, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan elke woning of commerciële ruimte.

Voordelen van Uitvalschermen:

 • Efficiënte Zonwering: Biedt optimale bescherming tegen de zonnestralen, waardoor uw interieur koel blijft.
 • Energiebesparend: Helpt energiekosten te verlagen door de behoefte aan airconditioning te verminderen.
 • Handmatige of Elektrische Bediening: Keuze uit handmatige bediening met een zwengel of elektrische bediening voor ultiem gemak.
 • Diverse Doeksoorten: Beschikbaar in verschillende kleuren en designs die perfect passen bij uw gevel en interieur.
 • Ruimtebesparend: Ingeklapt nemen uitvalschermen minimale ruimte in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor smalle gevels.

Toepassingen:

 • Woningen: Verfraai uw huis met uitvalschermen die zowel functioneel als decoratief zijn.
 • Winkels en Restaurants: Creëer een uitnodigende buitenruimte voor klanten om te genieten van beschutting tegen de zon.

Technische Specificaties:

 • Constructie: Sterke aluminium cassette voor duurzaamheid en bescherming van het doek.
 • Afmetingen: Beschikbaar in diverse breedtes en uitvalmaten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Doekmateriaal: Hoogwaardig acryldoek dat weerbestendig is en kleurvast blijft.

Waarom Kiezen voor Uitvalschermen?

Uitvalschermen bieden een traditionele zonweringoplossing met moderne voordelen. Ze zijn praktisch, stijlvol en kunnen uw leef- of werkruimte aanzienlijk verbeteren. Ontdek de mogelijkheden van uitvalschermen voor uw woning of bedrijf en geniet van comfortabelere binnen- en buitenruimtes.

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat of bezoek onze showroom om onze uitgebreide collectie uitvalschermen te bekijken.

Bezoek onze Showroom

Krijg professioneel advies op maat

Winkel Schoten

Winkel Kampenhout

Winkel Turnhout

Kiezen voor Meeussen Montage

Is kiezen voor zekerheid en perfectie.

Professionele vakmensen

“Ontmoet onze professionele vakmensen bij Meeussen Montage, experts in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor elk mogelijke realisatie rondom uw woning. Van nauwkeurige opmeting tot vakkundige montage, ons toegewijd team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Ervaar vakmanschap en expertise gecombineerd met een persoonlijke service bij Meeussen Montage.”

Innovatief bedrijf

“Bij Meeussen Montage omarmen we innovatie als kern van ons bedrijf, voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën en ontwerpen om onze klanten te verrassen.  Met onze vooruitstrevende aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook oplossingen de voldoen aan de eisen van mooi en modern wonen. Stap in de toekomst met Meeussen Montage – Waar innovatie en kwaliteit samenkomen.”

+25 jaar ervaring

“Met trots kunnen we zeggen dat we al 25 jaar lang expertise leveren in hoogwaardige voor uw woning. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om uw project met precisie en vakmanschap uit te voeren, vanaf het eerste gesprek tot laatste afwerking. Vertrouw op onze bewezen diensten en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomwoning.”

Ons sterk team van administratie tot montage garandeert professionele service van begin tot eind. Met showrooms in Schoten, Kampenhout en Turnhout, bieden we persoonlijk advies en een breed scala producten aan.

Bekend om onze innovatie en oog voor detail, biedt Meeussen Montage klanten hoogwaardige oplossingen voor langdurig comfort en tevredenheid aan.

Bij Meeussen Montage streven we naar uw volledige tevredenheid. Wij maken van uw woning nog een mooiere en functionelere plek.

We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw project. Kom gerust langs in één van onze toonzalen of maak hier een afspraak!