• Hoogwaardige vliegenramen, optimale insectenbescherming en Dunne profielen

Sinds 1998 Familiebedrijf 

3 Showrooms
professioneel advies

Uitstekende klantenservice

+25 Jaar ervaring in luxe vliegenramen die passen op elke stijl van woning

Bij Eosol bieden we hoogwaardige vliegenramen die niet alleen uw huis beschermen tegen ongewenste insecten, maar ook zorgen voor optimale ventilatie. Ontdek de voordelen van onze premium vliegenramen en hoe ze bijdragen aan een comfortabel en insectenvrije woning.

Laat Meeussen Montage uw woning insectenvrij maken.

Vliegenramen voor ramen

Onze vliegenramen bieden optimale bescherming tegen insecten, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw ramen. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen naadloos in elke raamstijl. Bovendien zorgen ze voor een frisse luchtstroom, terwijl vervelende insecten buiten blijven. 

Kenmerken:

  • Duurzame materialen: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige bescherming.
  • Strakke afwerking: Onopvallend design dat perfect integreert met uw ramen.
  • eenvoudige installatie: Snelle en moeiteloze montage zonder gereedschap.

Vliegenramen voor deuren

Onze vliegendeuren bieden betrouwbare bescherming tegen insecten, terwijl ze een frisse luchtstroom in uw huis mogelijk maken. Ze zijn ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudige installatie, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op elke deurstijl. Met een strakke afwerking voegen ze zich moeiteloos in het design van uw deur.

Kenmerken:

  • Duurzaam materiaal: Gemaakt van duurzame materialen voor langdurig gebruik.
  • Esthetisch design: Naadloze integratie met het ontwerp van uw deur.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige en snelle installatie.

Vliegenramen voor schuiframen

Onze schuifvliegenramen combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor u kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten. Ze zijn ontworpen met aandacht voor detail en bieden een naadloze integratie met uw schuifdeur, waardoor uw ruimte zowel van binnen als van buiten mooi blijft.

Kenmerken:

  • Soepele bediening: Gemakkelijk te openen en te sluiten.
  • Optie SelfClose mogelijk: Automatische sluiting
  • Duurzame materialen: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de buitenelementen en langdurig gebruik.
  • Ruimtebesparend: Het schuifontwerp zorgt voor efficient gebruik van de beschikbare ruimte, ideaal voor kleine of beperkte ruimtes.

Automatisch
sluitend

Duurzaamheid en gebruiksgemak

Naadloze integratie en stijlvol ontwerp

Innovatief in maatwerk

Hoogwaardige materialen

Meest gekozen vliegenramen 

Kies voor betrouwbaarheid en duurzaamheid

Vliegendeur
Starck 45 Slim

Vliegenraam
Visio 20

Bezoek onze Showroom

Krijg professioneel advies op maat

Winkel Schoten

Winkel Kampenhout

Winkel Turnhout

Kiezen voor Meeussen Montage

Is kiezen voor zekerheid en perfectie.

Professionele vakmensen

“Ontmoet onze professionele vakmensen bij Meeussen Montage, experts in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor elk mogelijke realisatie rondom uw woning. Van nauwkeurige opmeting tot vakkundige montage, ons toegewijd team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Ervaar vakmanschap en expertise gecombineerd met een persoonlijke service bij Meeussen Montage.”

Innovatief bedrijf

“Bij Meeussen Montage omarmen we innovatie als kern van ons bedrijf, voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën en ontwerpen om onze klanten te verrassen.  Met onze vooruitstrevende aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook oplossingen de voldoen aan de eisen van mooi en modern wonen. Stap in de toekomst met Meeussen Montage – Waar innovatie en kwaliteit samenkomen.”

+25 jaar ervaring

“Met trots kunnen we zeggen dat we al 25 jaar lang expertise leveren in hoogwaardige voor uw woning. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om uw project met precisie en vakmanschap uit te voeren, vanaf het eerste gesprek tot laatste afwerking. Vertrouw op onze bewezen diensten en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomwoning.”

Ons sterk team van administratie tot montage garandeert professionele service van begin tot eind. Met showrooms in Schoten, Kampenhout en Turnhout, bieden we persoonlijk advies en een breed scala producten aan.

Bekend om onze innovatie en oog voor detail, biedt Meeussen Montage klanten hoogwaardige oplossingen voor langdurig comfort en tevredenheid aan.

Bij Meeussen Montage streven we naar uw volledige tevredenheid. Wij maken van uw woning nog een mooiere en functionelere plek.

We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw project. Kom gerust langs in één van onze toonzalen of maak hier een afspraak!