• Stijlvol en minimalistisch

  Eosol Glazen Wanden

Glazen schuiframen

Waar functionaliteit en stijl samenkomen

Eosol Glassglide

Modern en functioneel design.

Kenmerken:

 • Aantal sporen: 3, 4 of 5 (tot 6500mm)
 • Geklemd vleugelprofiel: Gemakkelijk glas vervangen
 • Verzwaard onderprofiel met stelbouten
 • Alle RAL-kleuren mogelijk

Glazen schuifwanden bieden diverse voordelen

 • Ruimtelijk gevoel: Ze vergroten optisch de ruimte door een naadloze overgang tussen binnen en buiten te creëren.
 • Flexibele indeling: Je kunt gemakkelijk een open of gesloten ruimte creëren afhankelijk van het weer of de behoefte.
 • Natuurlijke lichtinval: Ze laten veel daglicht binnen, wat de binnenruimte verheldert en energie bespaart.
 • Bescherming tegen weerselementen: Ze bieden beschutting tegen wind, regen en kou zonder het uitzicht te belemmeren.
 • Verhoogde veiligheid: Ze kunnen worden uitgerust met veiligheidsglas en beveiligingsopties voor gemoedsrust.
 • Verhoging van de vastgoedwaarde: Door een luxe uitstraling en functionele voordelen voegen ze waarde toe aan een woning of commerciële ruimte.

Eosol GlassGlide Glazen Schuifwanden: Uw Perfecte Oplossing voor Binnen en Buiten

GlassGlide glazen schuifwanden bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek voor zowel binnen- als buitenruimtes. Met hun hoogwaardige afwerking, eigentijdse grepen, en talrijke opties zijn deze schuifwanden een waardevolle toevoeging aan elke woning of commerciële ruimte.

Voordelen van GlassGlide Glazen Schuiframen

 • Snelle en Nauwkeurige Montage: Dankzij de geïntegreerde stelbouten in het verstevigde onderprofiel, kunnen de schuifwanden snel en precies worden geplaatst.
 • Gemakkelijk Vervangen van Glas: In tegenstelling tot traditionele methoden, worden de glaspanelen geklemd in het vleugelprofiel in plaats van gelijmd, wat het vervangen van glas eenvoudig en snel maakt.
 • Premium Afwerking en Soepele Loop: De GlassGlide schuifwanden blinken uit in een soepele werking en een hoogwaardige afwerking, wat zorgt voor een luxe uitstraling.
 • Diverse Opties en Kleuren: Kies uit een breed scala aan opties, grepen, en alle RAL-kleuren om uw schuifwanden perfect af te stemmen op uw interieur of exterieur.

Technische Specificaties

 • Aantal Sporen: Beschikbaar in 3, 4 of 5 sporen, geschikt voor breedtes tot 6500 mm.
 • Verzwaard Onderprofiel: Met stelbouten voor extra stabiliteit en nauwkeurige plaatsing.
 • Inclinerend Gootprofiel: Op maat gemaakt voor de mooiste afwerking.
 • RAL Kleuren: Alle mogelijke RAL-kleuren voor een perfecte match met uw stijl.

Glazen Schuifwanden: Perfect Combineerbaar met Renson Lamellendaken of Bestaande Poolhouse en Bijgebouwen

GlassGlide glazen schuifwanden bieden de ideale oplossing voor het creëren van flexibele en stijlvolle ruimtes. Of u nu uw terras wilt upgraden met een Renson lamellendak of uw bestaande poolhouse of bijgebouw wilt verbeteren, deze schuifwanden passen perfect in elke setting.

Voordelen van GlassGlide Glazen Schuifwanden

 • Naadloze Integratie met Renson Lamellendaken: Combineer uw Renson lamellendak met onze glazen schuifwanden voor een volledig op maat gemaakte buitenruimte. Creëer een beschutte omgeving die tegelijkertijd optimaal gebruik maakt van natuurlijk licht en ventilatie.
 • Inbouw in Bestaande Poolhouse of Bijgebouwen: Verhoog de functionaliteit van uw bestaande structuren door glazen schuifwanden toe te voegen. Geniet van een flexibele indeling die uw ruimte opent wanneer gewenst en afsluit voor bescherming tegen de elementen.
 • Hoogwaardige Afwerking en Soepele Loop: Onze schuifwanden blinken uit in premium afwerking en een soepele werking, waardoor ze zowel esthetisch als praktisch zijn.
 • Gemakkelijk Vervangen van Glas: De glaspanelen worden geklemd in het vleugelprofiel in plaats van gelijmd, wat het vervangen van glas eenvoudig maakt bij eventuele schade.

Bezoek onze Showroom

Krijg professioneel advies op maat

Winkel Schoten

Winkel Kampenhout

Winkel Turnhout

Kiezen voor Meeussen Montage

Is kiezen voor zekerheid en perfectie.

Professionele vakmensen

“Ontmoet onze professionele vakmensen bij Meeussen Montage, experts in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor elk mogelijke realisatie rondom uw woning. Van nauwkeurige opmeting tot vakkundige montage, ons toegewijd team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw project. Ervaar vakmanschap en expertise gecombineerd met een persoonlijke service bij Meeussen Montage.”

Innovatief bedrijf

“Bij Meeussen Montage omarmen we innovatie als kern van ons bedrijf, voortdurend opzoek naar nieuwe technologieën en ontwerpen om onze klanten te verrassen.  Met onze vooruitstrevende aanpak bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook oplossingen de voldoen aan de eisen van mooi en modern wonen. Stap in de toekomst met Meeussen Montage – Waar innovatie en kwaliteit samenkomen.”

+25 jaar ervaring

“Met trots kunnen we zeggen dat we al 25 jaar lang expertise leveren in hoogwaardige voor uw woning. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om uw project met precisie en vakmanschap uit te voeren, vanaf het eerste gesprek tot laatste afwerking. Vertrouw op onze bewezen diensten en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomwoning.”

Ons sterk team van administratie tot montage garandeert professionele service van begin tot eind. Met showrooms in Schoten, Kampenhout en Turnhout, bieden we persoonlijk advies en een breed scala producten aan.

Bekend om onze innovatie en oog voor detail, biedt Meeussen Montage klanten hoogwaardige oplossingen voor langdurig comfort en tevredenheid aan.

Bij Meeussen Montage streven we naar uw volledige tevredenheid. Wij maken van uw woning nog een mooiere en functionelere plek.

We kijken ernaar uit om samen met u te werken aan uw project. Kom gerust langs in één van onze toonzalen of maak hier een afspraak!